GEUENS

Ga voor warmte en gezelligheid, maar raak uw authentieke look niet kwijt.

Passion for wood

Schrijnwerkerij Geuens maakt sinds 1962 houten ramen, deuren, poorten, luiken en veranda’s op maat. Wij specialiseren ons in de rustieke stijl maar kunnen u uiteraard alle stijlen aanbieden.

Andere materialen

Tegenwoordig worden er verschillende materialen gecombineerd: hout, pvc en aluminium. Wij kunnen u deze combinatie aanbieden zodat u slechts één aansprekingspunt heeft. Het schrijnwerk van uw dromen komt bij ons tot leven.

“Ik sta dagelijks op de werkvloer met mijn mensen en help met eigen handen mee aan het maken van constructies in hout. Hout is nog steeds het mooiste en beste materiaal voor uw woning. Ik heb een fascinatie voor prachtige oude stadswoningen, herenhuizen, landhuizen en kastelen en heb me hier dan ook op toegelegd. Ons team bestaat uit echte schrijnwerkers die alles op maat maken in ons atelier. We nemen ook het lakwerk en de plaatsing voor onze rekening.”

Geert, zaakvoerder Geuens

Sinds 1962

Onze schrijnwerkerij bestaat al sinds 1962. Reeds meer dan 50 jaar maken wij ramen en deuren in hout. Wij hebben kennis van zaken en beschikken over de nodige ervaring.

Maatwerk: eigen fabricatie

Ons team bestaat uit schrijnwerkers die alles op maat maken in ons atelier. Wij hebben maximale controle over het proces: opmeting, offerte, fabricatie, lakwerk en plaatsing.

Rustiek uitzicht

Wij spitsen ons toe op moderne ramen met rustiek uitzicht aan concurrentiële prijzen. Oude stadswoningen, herenhuizen, landhuizen en kastelen zijn onze specialiteit.

Moderne technologie

Wij integreren de nieuwste technieken zodat uw schrijnwerk steeds voldoet aan de laatste normen: draaikip, guillotine-ramen, hoge isolatiewaarde, perfecte afwerkingsgraad, …